KOKOUKSET YMS.

Myllykylä sijaitseee Etelä-Suomessa lähellä maamme suurimpia kaupunkeja.

 

Me tarjoamme yrityksellesi rauhalliset ja tyylikkäät kokous- ja koulutustilat maaseudun rauhassa. Myös pienet juhlat sopivat mainiosti pidettäväksi tilallamme. Olemme palveluksessanne ympäri vuoden.

Ehkä yrityksellänne on ulkomaisia vieraita, joille haluaisitte tarjota aidon suomalaisen kokemuksen esimerkiksi yösijan muodossa? Palvelemme sujuvasti myös englannin kielellä. Tila on peltojen sylissä pienen kylänraitin varrella, perinteisellä maaseudulla. Elävässä maatilamiljöössä voitte pitää yhden tai useamman päivän tilaisuuksia täydellä palvelulla tai vaikka vain aamiaiskokouksen.

 

Kokoustila sijaitsee tilamme vuonna 1887 rakennetun päärakennuksen alakerrassa ja sopii pienemmille, noin 15 hengen ryhmille, tilaisuudesta riippuen. Pienimuotoisiin juhliin mahtuu muutama vieras enemmän. Voitte viettää kokouspäivänne ja nauttia esimerkiksi illallisen vieraidenne kanssa kiireettömässä ja kotoisassa ympäristössä.

 

Kokoustilan varusteisiin kuuluvat langaton verkkoyhteys, videoprojektori sekä luentotaulu.

 

Kesällä takapihan puutarhaan aukeava kuisti ja ympäröivä pihapiiri tarjoavat yritysasiakkaillemme lisää tilavaihtoehtoja. Maatilan syys- ja talvikuukausiin taas luovat tunnelmaa takkatuli ja oikeasti pimeät illat ja hiljaisuus, jotka molemmat edustavat suomalaista eksotiikkaa aidoimmillaan.

 

Majoitushuoneet sijaitsevat kätevästi päärakennuksen yläkerrassa ja ovat pidempään viipyvien vieraiden käytössä kokoustilojen välittömässä läheisyydessä.

Mitä sinä toivoisit?

Autamme mielellämme missä tahansa kysymyksissäsi.

Tarjouspyynnön voit tehdä sivun ylälaidasta tai sähköpostitse info@myllykylantila.fi. Kiitos, me palaamme pian asiaan.

Tel. +358(0)415046991 Email. info@myllykylantila.fi

Ypäjänkyläntie 930, 32140 Ypäjä AS

© 2020 by Myllykylän tila.